tuburi corugate

Țeavă din polietilenă pentru alimentare apă

tuburi apa

Solicită acum ofertă de preț

Detalii:

Țeava din polietilenă de înaltă densitate este o țeavă flexibilă din material plastic, utilizată pentru alimentare cu apă potabilă pentru consumatori atât casnici cât și universali, în sistemul de irigații, gospodărirea apelor, sistem de canalizare gravitațional sau sub presiune, evacuare ape uzate.

Țevile PEID sunt de culoare neagră omogenă, opacă fiind marcate cu dungi longitudinale albastre pentru apă și galbene pentru gaz, decalate la 90°. Țevile din polietilenă au suprafața interioară și exterioară netedă, sunt flexibile și rezistente la temperaturi exterioare de până la -30°C.

Principalele avantaje în utilizarea țevilor din polietilenă de înaltă densitate sunt: flexibilitatea, greutate redusă, durabile, rezistente la temperaturi scăzute și ridicate, ușor de îmbinat, costuri de instalare și întreținere reduse.

Țevile de polietilenă sunt grupate în următoarele tipuri:

PE 80 – conducte de gaz pentru rețeaua de distribuție a gazelor naturale cu o presiune de până la 4 bari sau conducte de apă potabilă cu o presiune de până la 16 bari – conducte de canalizare, conducte de evacuare, conducte industriale
PE 100 – aplicații de conducte cu solicitări ridicate

Cifrele care urmează după PE indică rezistența minimă necesară în bar la 200 C pentru o durată de viață de 50 de ani, conform ISO-4427.

Țevile din polietilenă de înaltă densitate sunt livrate fie în bare de lungimi standard de 6, 10, 12, 15, 24 și 30 de metri, fie în colaci cu lungimi de 50 și 100 de metri.

Principalele avantaje ale utilizării țevilor din polietilenă sunt:

Transport:

Prin logistica proprie sau prin parteneri externalizati, teava corugata, teava de apa, teava PVC si restul gamelor de produse sunt livrate rapid in santierele dumneavoastra.

Prin tubimax.ro – tuburile corugate ajung în cel mai scurt timp în santier și la cel mai bun raport calitate-preț de vânzare.
transport teava corugata
Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.🍪 Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.