tuburi corugate
DESPRE NOI

HUB DE LIVRARE ȚEVI / TUBURI CORUGATE

Cu o experiență de peste 13 ani în vânzări pe diferite nișe, echipa din spatele afacerii tubimax.ro, la contactul cu piața de tubulatură, au adus toate cunoștințele anterioare în acest business, pentru a face o diferență majoră într-o piață extrem de competitivă.

Provocarea cea mai mare la intrarea în nișa tubulaturilor corugate a fost înțelegerea mentalității clienților din această piață, psihologia cumpărătorului și adaptarea strategiei de promovare, respectiv vânzare pe acest tip de cumpărător.

TEVI CORUGATE

TUBIMAX.RO - depozit tuburi corugate

Piața materialelor de constructii, în general e dominată de jucători mari, care fac rabat de la experiența memorabilă pe care clientul o are interacționând cu ei. Aici intervine Tubimax.ro, brand care depune efort în a furniza tevi corugate SN4 si SN8 în șantierele românești la un preț competitiv, într-un timp scurt și la o calitate corespunzătoare.

Sorin Crețu, fondator și administrator al Tubimax.ro susține și activează în ideea că:

„ Încrederea e elementul esențial și principal pe care construiesc strategia și relația cu clientul. Pe baza acesteia are loc crearea relației, consolidarea acesteia.”

Sorin Crețu
Sorin CrețuOwner & CEO
Read More
Colaborări durabile pentru conexiuni durabile!
ȚEVI / TUBULATURI CORUGATE

Care sunt beneficiile tale in colaboarea cu tubimax.ro?

Gama de produse comercializată de Tubimax.ro se pretează lucrărilor de infrastructură, cu precădere sistemelor de canalizare. Dintre acestea tubulaturata corugată este opțiunea cu cele mai multe avantaje pentru un sistem durabil.

Experiența memorabilă în colaborarea cu Tubimax.ro are la bază:

De ce tubulatură corugată?

sunt flexibile

Montajul este ușor de realizat, indiferent de forma de relief. În caz de mișcări / deplasări ale terenului sau fundației în care sunt montate această caracteristică e esențială.

sunt durabile

Durata de viață este peste 50 ani. Materialul din care sunt confecționate și anume polietilenă de înaltă densitate e rezistent asigurând conexiuni durabile.

sunt rezistente la medii agresive

Indiferent de tipul de apă uzată transportată prin țevile corugate, materialul tubulaturii nu este afectat, devenind astfel prima opțiune pentru colectare ape menajere, pluviale și industriale.

sunt ușor de transportat și instalat

Datorită greutății reduse comparativ cu alte produse similare, sunt ușor de manevrat, câștigând timp la transport, depozitare, respectiv execuție.

Hai să vorbim de proiectul tău, să vedem ce ai nevoie și pe când ai nevoie.

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.🍪 Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.