tuburi corugate

Țeavă corugată pentru instalații electrice

teava de protectie cabluri

Solicită acum ofertă de preț

Detalii:

Pentru montajul îngropat al cablurilor și rețelelor de telecomunicații e necesară o protecție. Tubulatura corugată din polietilenă de înaltă densitate protejează rețelele electrice fie de putere, fie de curenți slabi, oferind rezistență mecanică și la coroziune.

Tubulatura se livrează în colac, într-o gamă diversificată de diametre, culori și lungimi.

Țeava de protecție corugată cu rezistență la compresie de 450N/mp:

Se produce în conformitate cu SR EN 61386-1 şi ENEL DS 4247 RO cu peretele exterior de culoare roşie/gri/negru şi peretele interior de culoare neagră. Diametrele exterioare fiind începând de la 40mm până la 200 mm inclusiv.

Țeava de protecție corugată cu rezistență la compresie de 750N/mp:

Se produce în conformitate cu SR EN 61386-1 şi ENEL DS 4235 RO cu peretele exterior de culoare roşie/gri/negru şi peretele interior de culoare neagră. Diametrele exterioare fiind începând de la 110mm până la 200mm inclusiv

Transport:

Prin logistica proprie sau prin parteneri externalizati, teava corugata, teava de apa, teava PVC si restul gamelor de produse sunt livrate rapid in santierele dumneavoastra.

Prin tubimax.ro – tuburile corugate ajung în cel mai scurt timp în santier și la cel mai bun raport calitate-preț de vânzare.
transport teava corugata
Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.🍪 Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.